Onze praktijk

Burgemeester van Tienerweg 24 | 1111 CW Diemen | 020-3584718
Op deze pagina vindt u belangrijke praktijk informatie. Ook is het mogelijk om meteen naar de snelkoppelingen hieronder te gaan.

TARIEVENVERGOEDINGENIMPRESSIEVACATURE

Onze Visie:

“ SMC Diemen levert kwalitatief goede zorg voor het gehele gezin onder één dak”

Ieder individu heeft wel eens een klacht of beperking aan het houdings, – en/of bewegingsapparaat. Wij zijn ervan overtuigd dat deze klacht ontstaat door een verstoring tussen de belasting en de belastbaarheid. De belastbaarheid is de (werk)last die een individu kan dragen op geestelijk of lichamelijk vlak. De belasting is de druk die op een bepaalde structuur: pees, spier, zenuw, bot of gewricht wordt uitgeoefend. Wanneer de te ervaren belasting dus groter is dan de belastbaarheid, dan is er sprake van een overbelasting, maar indien de te ervaren belasting kleiner is dan de belastbaarheid, dan is er sprake van een onderbelasting. Zowel een onder-, als een overbelasting kunnen problemen met zich meebrengen bij het dagelijks functioneren van een individu.

De fysiotherapeuten van SMC Diemen zorgen er samen met u voor, dat er herstel plaatsvindt tussen de belasting en de belastbaarheid. Onze visie is om niet alleen uw (pijn)klacht aan te pakken, maar samen naar de oorzaak van het probleem te zoeken. Wij doen dit, zodat u ook op langere termijn de effecten van de behandeling ervaart. Zodat u niet binnen een maand weer met identiek dezelfde klacht behandeld moet worden door de fysiotherapeut. 
De belastbaarheid van het lichaam van een patiënt wordt bij SMC Diemen verbeterd door een uniek ontwikkelde methode. Deze methode is ontwikkeld op basis van de ervaringen van onze therapeuten bij verscheidene praktijken en op basis van de succes ervaringen van de patiënt. Ons concept heet het SMC Diemen concept en bestaat over het algemeen uit drie fases. Deze fases worden verder toegelicht onder de kop: Het SMC Diemen concept.

Hieronder onze contactgegevens:

Openingstijden :

Maandag 07.00uur – 22.00uur
Dinsdag 07.00uur – 22.00uur
Woensdag 07.00uur – 22.00uur
Donderdag 07.00uur – 22.00uur
Vrijdag 07.00uur – 22.00uur
Zaterdag 08.00uur – 16.00uur

Indien uw fysiotherapeut het noodzakelijk vindt, kan er in overleg van de openingstijden afgeweken worden.

Contactgegevens:
Adres: Burgemeester van Tienerweg 24
Postcode: 1111 CW Diemen
Telefoonnummer: 020-3584718
Emailadres: info@smcdiemen.com

Volg ons:

Graag tot ziens in onze praktijk!

Burgemeester van Tienenweg 24 | 1111 CW Diemen